GRUPO PLAZA

la presidenta, marta pitarch, visita la fira de la trufa negra en la comarca

La Mancomunitat de l'Alt Maestrat posa en valor la trufa a Culla

| 27/02/2024 | 1 min, 17 seg

CASTELLÓ. La presidenta de la Mancomunitat de l'Alt Maestrat, Marta Pitarch, ha posat en valor este cap de setmana a Culla el poder de la trufa com a motor econòmic per a la comarca i per al conjunt de la província. “Tenim la fortuna de comptar amb una explotació que creix cada any gràcies a l'esforç i el sacrifici d'agricultors, productors i empresaris. La seua obstinació és sinònim de riquesa per al Maestrat”.

Així ho ha manifestat la màxima responsable d'esta entitat supramunicipal que agrupa les localitats de Benassal, Albocàsser, Catí, La Serratella, Vilar de Canes, La Torre d'en Besora, Tírig i Culla. “Sabem que cada euro que es destina a la trufa es multiplica no només en inversions, sinó en desenvolupament i ocupació. És un potent motor econòmic que és sinònim de futur per a la nostra terra i per al conjunt de la província”.

I per este motiu, tal com ha assenyalat Marta Pitarch, “des de la Mancomunitat de l'Alt Maestrat estem decidits a fomentar la posada en marxa d'empreses i el suport a emprenedors i autònoms que veuen este producte un futur per a les seues vides. Cada any s'amplia la quantitat d'expositors que este cap de setmana es donen cita a Culla i el nostre objectiu és que este múscul continue tonificant-se i creixent. És el millor èxit per a esta comarca i estem decidits a promocionar-lo”, explica Pitarch.

next